A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, молоді та туризму Мурованокуриловецької селищної ради

Презентація виставки "Барви землі"

Комунальний заклад "Мурованокуриловецький краєзнавчий музей імені Федора Коновалюка"  презентував  виставку «Барви Землі», де представлено творчі роботи ОЛЬГИ КРАСИ́ЛЬНИКОВОЇ – професійної художниці, живописця, графіка, скульптора, члена Національної спілки художників України, уродженки с. Михайлівці. Ольга Миколаївна проживає в м. Херсон, вона учасниця всеукраїнських та обласних мистецьких виставок, в цьому році брала участь в симпозіумі народного малярства «Мальована хата» в с. Долиняни. Для творчості художниці характерні умовність та абстрактність. Створює пейзажі, жанрові сцени у сти­лі романтизму: «Ранок на Поділлі» (55х44, полотно, олія, 2018); «Літо» (71,9х60,5, картон, пастель, крейда, 2018); «Дворик» із серії «Старий Херсон» (25х32, полотно, олія, 2018); «Око Арея» із циклу «Terra incognita» (69,5х69,7, полотно, олія, 2019). Має чимало робіт, у 2022 році музей планує персональну виставку О.М.Красильникової. 

15:59 20.07.2021

Проведено нараду з працівниками закладів культури територіальної громади

   20 липня у виставковій залі Центру культури і дозвілля начальник відділу культури, молоді та туризму Валентина Веклюк провела нараду з працівниками закладів культури. Були розглянуті питання щодо роботи закладів, проведення днів села територіальної громади та підготовки і проведення заходів по відзначенню 30-ї річниці незалежності України.

15:54 20.07.2021

Симпозіум народного малярства "Мальована хата"

   Багата талантами українська земля. В цьому ми мали змогу пересвідчитися під час проведення симпозіуму народного малярства "Мальована хата", який проходив з 05 по 10 липня у селі Долиняни Могилів-Подільського району. Всі витвори малярства виконані у народному стилі, вони заворожують і змушують перехожого зупинитися щоб розглянути їх. До мистецького заходу були залучені художники : Оксана Городинська, Іван Горобчук, Василь Слободянюк, Аліна Смеречинська, Оксана Малобенська, Сергій Бугай,  Микола Крижанівський, Олена Косінська, Ольга Красильникова, Дмитро Висоцький.

12:52 12.07.2021

ІІІ обласний фестиваль авторської пісні "Вклонімось матері"

  10 липня в мальовничому селі Долиняни, що на Вінничині відбувся  яскравий культурно-мистецький захід – III обласний фестиваль авторської пісні «Вклонімось матері», який започаткував Народний артист України, уродженець села Долиняни Станіслав Городинський. Вже втретє даний фестиваль зібрав у велику мистецьку родину чимало народних, заслужених артистів та найкращі колективи Вінничини, які подарували усім присутнім феєричний концерт. Родзинкою фестивалю  став виступ Наталії Фаліон та гурту «Лісапетний батальйон», їх концертна програма відбулася  за підтримки Народного депутата України Лариси Білозір. Різномаїттям   виробів   вабили око виставки народних майстрів Мурованокуриловеччини:  художників  Тетяни Семенюк,  Олени Косінської та Володимира Вовка, майстрів вишивки Антоніни Кирилюк, Майї Смик, Галини та Світлани Черешнюк.

12:13 12.07.2021

Святкування Івана Купала в Роздолівському сільському клубі

07 липня 2021 року в Роздолівському сільському клубі відсвяткували свято Івана Купала. Юні жителі та гості села взяли активну участь у конкурсно-розважальній програмі та вікторинах, за що були нагороджені солодкими призами. 

08:54 08.07.2021

Працівники Мурованокуриловецького Центру культури і дозвілля взяли участь у відкритті поліцейської станції

     01 липня 2021  року, в рамках всеукраїнського проєкту Національної поліції Вінничини  “Поліцейський офіцер громади”, відбулося відкриття поліцейської станції у Мурованокуриловецькій територіальній громаді.

16:43 01.07.2021

«Моє село- частина України»

       Творча робота закладів культури Мурованокуриловецької громади, після довготривалої перерви в зв’язку карантинними обмеженнями, розпочалася з концертної програми «Моє село- частина України» з нагоди дня села Дружба. Цей святковий день відзначають у селі Дружба на Вознесіння Господнє і він є особливим для всіх християн. Майже всі жителі села та запрошенні  навколишніх сіл зібралися на свято, яке підготували працівники Дружбівського сільського будинку культури.

11:29 22.06.2021

Зустріч з учасниками фестивалю

  Сьогодні, 15 червня   в Мурованокуриловецькому Центрі культури і дозвілля було людно та лунали щирі, дитячі усмішки. Усі творчі діти нашої  громади були запрошені на урочисту церемонію нагородження по підведенню підсумків онлайн - фестивалю дитячої творчості «Хай весь світ дивують нині, діти неньки - України», що проходив  з 26 травня по 1 червня в рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей.

11:39 15.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора