A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, молоді та туризму Мурованокуриловецької селищної ради

Відзначення Мурованокуриловецькою громадою Дня селища

Дата: 23.09.2022 15:21
Кількість переглядів: 49

             

                21 вересня наша громада відзначала День селища. Оскільки, сьогодні головною метою кожного українця є якнайшвидша перемога, то святкування замінили заходами, які допомогли зібрати кошти на підтримку ЗСУ.

               Працівники апарату селищної ради, закладів освіти, закладів культури,  КЗ «Центр надання соціальних послуг Мурованокуриловецької селищної ради» та інші, доклавши свою любов та турботу, випікали різні смаколики для благодійного ярмарку «Хвиля добра» на підтримку ЗСУ. Було зібрано 16 400 гривень, які в подальшому будуть використані на потреби наших земляків, що замість звичайного буденного життя, перебувають в пеклі, захищаючи нас та нашу Україну. Про використання коштів буде повідомлено додатково.

                Також 21 вересня було проведено онлайн фото-конкурс «Вишиванка – кольорова душа України». Та онлайн конкурс, що триватиме до 28 вересня цього року, «Селище, що надихає».

                 Мурованокуриловецькою бібліотекою проведено краєзнавчі бібліогостини «Під Мурованокуриловецьким небокраєм, діти книгу люблять і читають», краєзновчо-літературна вікторина «Відкрий для себе рідне селище».

                  Ввечері жителі селища мали можливість подивитися художній фільм «Позивний Бандерас».

                  Ми віримо у нашу Перемогу! Та чекаємо на найшвидше повернення наших захисників додому, щоб усі прийдешні свята відзначати разом із ними.

 

Начальник відділу                                                                               Валентина Веклюк

культури, молоді та туризму

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора