A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, молоді та туризму Мурованокуриловецької селищної ради

Благодійна культурно-мистецька акція "Від народних традицій до Перемоги"

Дата: 08.07.2022 13:34
Кількість переглядів: 140

 

   Під час війни кожна людина воює на своєму фронті задля спільної перемоги. Наші воїни, ціною власного здоров’я та життя, кожної секунди виборюють нашу свободу, лікарі – підтримують здоров’я наших захисників та здоров’я української нації, волонтери – цілодобово метушаться в пошуках неможливого (але таки знаходять).

     Саме тому, працівниками відділу культури, молоді та туризму до дня Івана Купала було організовано благодійну культурно-мистецьку акцію «Від народних традицій до перемоги», головна мета якої – зібрати кошти на потреби Збройних сил України. На відзначенні свята було проведено патріотичну концертну програму, благодійний ярмарок, та безпрограшну лотерею.

    Учасники акції мали змогу придбати витвори мистецтва митців громади: картини Косінської Олени та  Івінської Дарії, також гобелени Штефанюка Костянтина Леонідовича. Люди  купували смачну та запашну домашню випічку, почастувались гарячою козацькою юшкою.

     Працівники КЗПО «Мурованокуриловецький Будинок дитячої та юнацької творчості» влаштували фейс-арт для найменших учасників акції.

     Відділ культури, молоді та  туризму дякує небайдужим підприємцям та керівникам агроформувань за допомогу, завдяки якій відбулась вищевказана лотерея.

     Також дякуємо Галайковецькому старостинському округу за те, що долучилися до  акції, та передали 2 тисячі гривень, зібрані у громаді, на потреби ЗСУ.

     Загалом, завдяки культурно-мистецькій акції «Від народних традицій до перемоги» було зібрано 23 тисячі гривень, які першочергово будуть передані для наших земляків, що захищають нас та дають можливість проводити такі заходи та спокійно продовжувати кожному  виконувати свою роботу.

Слава героям ЗСУ!!! З нами Бог!!! За нами Перемога!!!

 

 

Начальник відділу культури, молоді

та туризму                                                                       Валентина Веклюк

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора