A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, молоді та туризму Мурованокуриловецької селищної ради

Інформація про видачу продуктових наборів

Дата: 08.06.2022 09:59
Кількість переглядів: 25

            Уже 105 днів усі українці живуть в тривозі та страху. Тисячі людей втратили свої домівки, своїх рідних, свої надії… Ці люди були змушені виїхати з рідного дому, шукаючи для себе і своїх близьких безпечне місце. Таким прихистком, майже для 3-х тисяч осіб стала Мурованокуриловецька територіальна громада.

             Кожен житель намагається хоча б чимось допомогти людям, які тікали від жахів війни. Задля забезпечення усім необхідним внутрішньо переміщених осіб, на території громади в перші дні війни  було створено гуманітарний штаб, який працює і сьогодні. Весь цей час обласна, районна та місцева влада дбала та піклувалася про гостей Мурованокуриловеччини, на надавала гуманітарну допомогу.  Так протягом травня в  Центрі гуманітарної допомоги було роздано 280 продуктових наборів та наборів особистої гігієни, які надійшли від Вінницької обласної військової адміністрації. А зараз завершується видача продуктових наборів від Могилів-Подільської  районної військової адміністрації (у кількості 138 штук) для осіб з інвалідністю, та дітей, які приїхали у супроводі дорослих.

             Робота Центру гуманітарної допомоги триває, і радо зустрічає внутрішньо переміщених осіб. Дорослі отримують одяг, взуття, постільну білизну, а дітвора – дитяче харчування, іграшки, та одяг.

          Ніхто та ніщо не зруйнує єдність та незламність нашого народу !

  Все буде Україна!

Начальник відділу культури,

молоді та туризму селищної ради                                            Валентина ВЕКЛЮК           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора