A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, молоді та туризму Мурованокуриловецької селищної ради

Відзначення Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 02.06.2022 10:33
Кількість переглядів: 34

01 червня, в перший день літа, весь світ відзначає добре і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей.

Надзвичайно важливе це свято і для українців, особливо, в такий важких для усіх нас час.

Діти – це ангели, і вони  повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Вони так потребують любові, турботи і батьківської ласки.

Саме тому у Мурованокуриловецькій громаді було організовано культурно-мистецький проєкт «Всі ми діти твої, Україно» з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей.

Напередодні свята в Мурованокуриловецькому Центрі культури і дозвілля відбулася творча майстерня по виготовленню дитячої ляльки-мотанки, яку провела майстриня-лялькарка, Таїсія Шевцова.

В Мурованокуриловецькій селищній бібліотеці майже 50 дітей малювали те, як вони  бачать мир і свій захист: мирне небо, квіти, сонечко, річку, веселку, наших героїв сьогодення та патріотичну символіку. Ці малюнки, як оберіг, отримають наші захисники. А малеча за старання, отримала подарунки.

На свято, яке для малечі організували працівники Центру культури і дозвілля завітало понад 100 діток та батьків.

Цього дня найменші жителі громади приймали вітання  та гарні побажання від начальника відділу культури селищної ради, Валентини Веклюк.  У вітальному слові вона зазначила, що День захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії, адже саме в дітях ми вбачаємо сенс свого життя, в них втілюємо свої мрії, задля них працюємо, творимо, живемо.

Аби маленькі учасники були задоволені та отримали незабутні враження, організатори свята створили усі умови задля проявлення творчих здібностей і вмінь кожної дитини. Так, свято супроводжувалось різноманітними конкурсами та розважальними заходами: святковий концерт, естафета на швидкість, відгадування загадок по мотивам казок та участь у спільному танцювальному флешмобі «Щасливе дитинство». Загалом на святі панувала святкова, весела атмосфера та лунав дитячий сміх.

Фінальними  акордами свята стали солодкі подарунки від селищного голови Галини Цибульської.

Хочемо щоб наші діти про війни і ворожнечі дізнавалися лише з книг і ніколи не бачили ці біди наяву. Нехай діткам завжди лагідно світить сонечко, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяятимуть мільйони яскравих зірок.

Пам’ятаймо, що майбутнє наших дітей залежить від нас, а наше – від них.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора