A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, молоді та туризму Мурованокуриловецької селищної ради

Оголошується конкурс !

Дата: 05.10.2021 15:11
Кількість переглядів: 52

 

     Відділ культури, молоді та туризму  Мурованокуриловецької селищної ради (далі-Орган управління) оголошує конкурс на  зайняття посади директора комунального закладу «Мурованокуриловецька селищна публічна бібліотека».  

      Вимоги до кандидатів

      До участі у конкурсі запрошуються особи, які мають вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіють державною мовою та здатні за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

   Не може бути призначена на посаду директора комунального закладу «Мурованокуриловецька селищна публічна бібліотека» особа, яка: за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена; має судимість за вчинення кримінального правопорушення, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією; є близькою особою або членом сім’ї керівника Органу управління.

       Подання документів для участі в конкурсі

    Усі зацікавлені особи можуть взяти участь у конкурсі на зайняття посади директора комунального закладу «Мурованокуриловецька селищна публічна бібліотека».  

     Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 30 днів з 05 жовтня 2021 року (дня оголошення конкурсу) по 03 листопада 2021 року, на поштову та електронну адреси відділу культури, молоді та туризму Мурованокуриловецької селищної ради надсилає такі документи:

    - заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

    - автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

    - копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

    - два рекомендаційні листи довільної форми;

    - мотиваційний лист довільної форми.

  Перелік зазначених документів не є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

 Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.              

     Упродовж трьох робочих днів після закінчення строку подання документів для участі в конкурсі Орган управління оприлюднює подані кандидатами документи на офіційному веб-сайті Мурованокуриловецької селищної ради відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

    Усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення відомостей про кандидатів можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту Органу управління, які передаються конкурсній комісії.

    Під час проведення конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

 

23400 вул. Соборна, 78, смт Муровані Курилівці,

Могилів-Подільського району Вінницької області

тел.(04356)2-11-93

e-mail: mkkultura@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора